Selecteer een pagina

Wil je lekker in de watten gelegd worden? Superlekker eten en een hele gezellige chef? Twijfel niet en boek Sam!

English summary: DO IT! Book him!

Wij hebben Samuka leren kennen bij “aan de poel”, we laten ons graag in de watten leggen en hij werkte daar in de keuken. Na een gezellige avond, waarbij hij aan onze tafel was geweest als chef uit de keuken en we lekker hadden gekletst, hebben we afgesproken hem te zien bij 212 waar hij daarna ging werken. Helaas sloten toen de restaurants (covid) maar 212 komt ook aan huis en wie verscheen daar bij ons thuis: SAM! Toen heeft hij ons fantastisch verwend en besloot ik hem te volgen op insta. Na 2 eerdere super ervaringen hebben we hem en Lois geboekt via Kenneh’s Kitchen voor een diner met 2 goede vrienden bij ons thuis: WOW! Wat een verwennerij.

Samuka kan geweldig koken en maakt bijzondere gerechten, op onze aanvraag veel umami smaken: het hele etentje was echt waanzinnig. Er at ook een zwanger dame mee: rekening houden met dieet wensen was geen enkel probleem. Daarnaast is Samuka een hele prettige aanwezigheid in huis: hij komt gezellig uitleggen wat hij maakt en vertellen over de smaken als je er behoefte aan hebt maar is absoluut niet opdringerig mocht je even privacy willen met je diner gasten.
Bijkomend voordeel, hij regelt alle borden en neemt de afwas mee. Dus nul zorgen voor de gastvrouw/heer. Een wijn arrangement is ook te boeken.

Lois is ook een hele prettige tafeldame/serveerster: bescheiden maar ook heel gezellig. Ze weet voelt precies aan wanneer ze in kan breken en wanneer ze je glas slechts stilletjes bij hoeft te vullen.

Al met al een hele fijne ervaring en een absolute aanrader!