Selecteer een pagina

Superlekker eten en een hele gezellige chef

Wil je lekker in de watten gelegd worden? Superlekker eten en een hele gezellige chef? Twijfel niet en boek Sam!

English summary: DO IT! Book him!

Wij hebben Samuka leren kennen bij “aan de poel”, we laten ons graag in de watten leggen en hij werkte daar in de keuken. Na een gezellige avond, waarbij hij aan onze tafel was geweest als chef uit de keuken en we lekker hadden gekletst, hebben we afgesproken hem te zien bij 212 waar hij daarna ging werken. Helaas sloten toen de restaurants (covid) maar 212 komt ook aan huis en wie verscheen daar bij ons thuis: SAM! Toen heeft hij ons fantastisch verwend en besloot ik hem te volgen op insta. Na 2 eerdere super ervaringen hebben we hem en Lois geboekt via Kenneh’s Kitchen voor een diner met 2 goede vrienden bij ons thuis: WOW! Wat een verwennerij.

Samuka kan geweldig koken en maakt bijzondere gerechten, op onze aanvraag veel umami smaken: het hele etentje was echt waanzinnig. Er at ook een zwanger dame mee: rekening houden met dieet wensen was geen enkel probleem. Daarnaast is Samuka een hele prettige aanwezigheid in huis: hij komt gezellig uitleggen wat hij maakt en vertellen over de smaken als je er behoefte aan hebt maar is absoluut niet opdringerig mocht je even privacy willen met je diner gasten.
Bijkomend voordeel, hij regelt alle borden en neemt de afwas mee. Dus nul zorgen voor de gastvrouw/heer. Een wijn arrangement is ook te boeken.

Lois is ook een hele prettige tafeldame/serveerster: bescheiden maar ook heel gezellig. Ze weet voelt precies aan wanneer ze in kan breken en wanneer ze je glas slechts stilletjes bij hoeft te vullen.

Al met al een hele fijne ervaring en een absolute aanrader!

Sam is een echte topchef met heel verfijnde en mooie gerechten

Een heerlijke avond gehad met Kenneh’s Kitchen. Sam is een echte topchef met heel verfijnde en mooie gerechten. Hele sympathieke en vriendelijke jongens met passie en aandacht voor hun werk. Kan ze aan iedereen aanraden

Genoten van de heerlijke gerechten

We hebben genoten van de heerlijke gerechten die Samuka heeft gemaakt. Hij is sociaal en professioneel en zorgt er echt voor dat je thuis een avondje uit bent. Afspraken worden nagekomen en communicatie verloopt heel prettig. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Een feestje op het bord

Superlekker gegeten, een feestje op het bord! Ook hele fijne service en de keuken was brandschoon erna; aanrader!

Wijnarrangementen die perfect bij elkaar pasten

Mijn vader gaat graag uit eten voor zijn verjaardag, maar vanwege lockdown was er nergens open, dus boekte ik Samuka voor hem, van Kenneh’s Kitchen, die naar het huis kwam en een zeer hoogwaardige 4-gangenmaaltijd voor hem bereidde in zijn eigen keuken. keuken.

De ervaring was zeer professioneel, het eten was fantastisch (ik wou dat ik mee had kunnen doen!), Het kwam met wijnarrangementen die perfect bij elkaar pasten. Wijn wordt per glas verkocht, maar mijn ouders besloten de rest van de flessen te kopen omdat ze er zo van genoten. Mijn vader zei dat het was alsof je in een Michelin-restaurant zat, alles was foutloos.

Samuka, die Michelin-restaurantervaring heeft, was zelf erg knap en een plezier om mee om te gaan. Hij bracht alles mee, inclusief couverts, mijn ouders hoefden alleen voor een tafelkleed te zorgen, en natuurlijk ruimde hij zichzelf op en liet de keuken brandschoon achter.

We zouden Kenneh’s Kitchen zeker weer inhuren.

Goed georganiseerde high-end ervaring thuis

We waren erg blij met het diner bereid door chef Samuka. Het was een goed georganiseerde, high-end ervaring thuis.
Het eten was heerlijk – Franse keuken met een speciaal Afrikaans tintje. Het was goed voorbereid, mooi gepresenteerd en met een goed tempo van serveren.
Chef Samuka en zijn collega waren een zeer effectief en professioneel team. We hebben genoten van hun gezelschap en het gesprek dat we hadden.

Michelin ster ervaring

Als een prachtig eerbetoon aan onze 25e huwelijksverjaardag hebben Samuka en zijn team ons 7-gangen huwelijksdiner nagebootst, met zijn eigen, individuele en verrukkelijke accenten en flair. Het lijdt geen twijfel dat Samuka’s training en professionaliteit bij elke gelegenheid leidt tot Michelin * dineren. We kunnen niet wachten om hem terug te hebben – als hij niet helemaal volgeboekt raakt, tenminste!

Van harte aanbevolen

Mijn creatieve studio boekte Sam en zijn team om een ​​3-gangen fine dining-ervaring te verzorgen voor een zittend diner voor 65 personen. Zijn eten was geweldig en mooi gepresenteerd. Hij werkte met ons samen om het menu te maken dat speciaal was afgestemd op ons publiek en evenement, en bereidde speciale glutenvrije en vegetarische opties voor mensen met beperkingen. Hij is gemakkelijk om mee te communiceren, vriendelijk, professioneel en zijn team was een plezier om op ons evenement te hebben. Hij verweeft smaken en technieken uit zijn Afrikaanse achtergrond en raadde ons wijnen aan om te serveren – de volgende keer kijken we ernaar uit om hem ook te boeken met een wijnarrangement!

Ik beveel Sam van harte aan en kijk ernaar uit om weer met hem samen te werken.

Een geweldige 5-gangenmaaltijd thuis

We hadden een geweldige 5-gangenmaaltijd thuis voor het vieren van een verjaardag. Het was een diner voor twee en we hebben er allebei erg van genoten. Zowel Samuka als zijn collega waren professioneel en we genoten van hun service en gezelschap. Onze favoriete cursus was de kreeftenbisque. Het dessert is ook een must-have met een hibiscus-suikerbal en het kokosijs. We raden ze ten zeerste aan en bedankt voor de geweldige avond.

Zijn smaken zijn onwerkelijk

Als u op zoek bent naar een chef-kok, dan is dit uw man. Ik heb twee nachten gedaan en beide waren geweldig MAAR ik moet zeggen dat de nacht waar Sam de leiding had ZELFS beter was. Ik kan niet wachten om hem weer te boeken en traditionele Afrikaanse gerechten te proberen. Zijn smaken zijn onwerkelijk. Smaak explosie !!!!!! Geweldig geweldig zal weer boeken !!!

Het eten is geweldig

We hebben een geweldige avond gehad! De service was geweldig, het eten is geweldig (!) En Samuka is een aardige persoon! Zou Kennehs Kitchen ten zeerste aanbevelen. Zal de service van Samuka zeker weer gebruiken 😊

Maaltijden zijn voortreffelijk van smaak.

Levering van vriendelijke en professionele service. Maaltijden zijn voortreffelijk van smaak.